ستاد سرشماری عمومی کشاورزی استان خوزستان

اجرای عملیات میدانی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در روستاهای شهرستان بهبهان

به گزارش روابط عمومی و تبلیغات سرشماری عمومی کشاورزی ستاد استان خوزستان – فرمانداری شهرستان بهبهان ؛ امروز چهارشنبه ۲۳ آبان ، اجرای عملیات میدانی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در روستاهای شهرستان بهبهان با حضور زراعتی ناظر ستاد سرشماری کشور، نیسی معاون فنی ستاد سرشماری استان و سجادی معاون فنی ستاد سرشماری شهرستان در کنار آمارگیران انجام شد.

به بهانه سرشماری عمومی کشاورزی از شهرستان بهبهان بیشتر بدانیم :

شهرستان بهبهان شهری تاریخی در جنوب غربی ایران است و مرکز آن شهر بهبهان در جنوب شرقی استان خوزستان است که از شمال و شمال شرقی به دهدشت از شرق به شهرستان گچساران، از جنوب به شهرستان گناوه، از جنوب غربی و غرب به شهرستان ماهشهر و از شمال غربی و شمال به شهرستان رامهرمز محدود شده است. آب و هوای بهبهان، نیمه بیابانی یا کوهپایه‌ای است و رودخانه‌‌های مارون ، خیرآباد و زهره در آن جریان دارد.

گندم، جو، کنجد و خرما از تولیدات عمده کشاورزی بهبهان هستند. ابن شهرستان در زمینه تولید حبوبات نیز بسیار فعال است و هرساله میزان بالایی از ماش، انواع لوبیا، باقلا، نخود و عدس در این منطقه تولید می شود.

بهبهان مرکز تولید گل نرگس در جنوب کشور است و چهار نمونه گل نرگس به نام های شهلا، گل پر، پنجه گربه ای و مسکین در آن کشت می شود. گل‌دهی نرگس از نیمه دوم سال آغاز می‌شود و تا پایان بهمن و گاهی نیز نیمه اول اسفند ادامه می‌یابد.

دیوار و خندق اطراف شهر، مسجد جامع و راسته بازار، بقعه بشیر نذیر، گور مکشوفه کتین هوتران، مجموعه بکان، پل خیری مح خان، قلعه مدرسه، آتشکده چهار طاق، کتیبه تنگ تکاب، برج‌های رضا خانی، کتیبه تنگ سروک ، باغستان‌های زیبای منصوریه، روستای تنگ‎بن، تنگ‎ تکاب، کوه خائیز، دره گرمابه، تنگ سروک و باغ بهو پارک جنگلی ارجان (جاده سیمان ـ نرگس‌زار) ، پارک ساحلی خارستان ، پارک ساحلی شبدری (جاده اهواز در کنار پل مارون) از جاذبه های گردشگری بهبهان می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *