به گزارش روابط عمومی و تبلیغات سرشماری عمومی کشاورزی ستاد استان خوزستان – فرمانداری شهرستان اندیمشک ؛ امروز چهارشنبه ۲۳ آبان ، زمانی اصل فرماندار شهرستان ، صرفه جو معاون سیاسی فرماندار و پاپی بخشدار مرکزی از روند اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهر آزادی بازدید کردند .
زمانی اصل فرماندار شهرستان اندیمشک بر نقش این سرشماری در توسعه کشاورزی و امنیت پایدار غذایی تأکید کرد.
به بهانه سرشماری عمومی کشاورزی از شهرستان اندیمشک بیشتر بدانیم :
شهرستان اندیمشک در دامنهی زاگرس میانی واقع شده است. این شهر از شمال به خرم آباد، از جنوب به شوش، ازغرب به درهشهر در استان ایلام و از شرق به دزفول میرسد از غرب به دهلران، از شمال شرق به سد دز و از شمال غرب به سد کرخه محدود میشود. سد دز در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی، سد کرخه در ۲۲ کیلومتری جنوب غربی و سد بالارود در ۲۳ کیلومتری شمال اندیمشک ساخته شدهاند.
اندیمشک از مهمترین دپوهای راهآهن کشور است و جایگاه مهمی در خط آهن تهران به جنوب دارد. این شهر بخش زیادی از نیروی برق کشور را تامین میکند و سه سد کرخه، دز و بالارود را در دل خود جا داده است.
ساحل چمگلک، پلاژ دریاچهی دزدر ۳۵ کیلومتری شهر، بخش الوار گرمسیری و طبیعیت زیبایش، منطقه گردشگری منگره در شمال بخش الوار گرمسیری، منطقهی حفاظتشدهی چهل پا، منطقهی تفریحی چم سبز یا چم سوز، نمایشگاه نیروی زمینی دوکوهه در محل شهدای گمنام دوکوهه ، پل شاهعباسی یا بالارود در روستای بالارود، پل باستانی صیحه یا آباره عباس خان، قلعه کوران یا کوره متعلق به دوره صفوی، قلعه مختارکنار رودخانهی دز، پل تله زنگ و قلعه رزه یا رزمانان و قلعه حسینی از جمله مناطق گردشگری اندیمشک هستند.
از محصولات زراعی و باغی در این شهرستان می توان گندم ، جو ، کلزا ، ذرت دانه ای ، سیب زمینی ، خرما ، مرکبات ، انگور، انار و زیتون و از نظر دام و طیور به گاومیش ، گاو شیری ، گوسفند ، بز و مرغ بومی اشاره کرد.
روابطعمومی فرمانداری اندیمشک در ایتا