به گزارش روابط عمومی ستاد سرشماری کشاورزی خوزستان- فرمانداری شهرستان هفتکل ؛ در روز 24 آبان 1403، اجرای عملیات میدانی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در روستای گزین از توابع بخش رغیوه شهرستان هفتکل با پوشش خبری صدا و سیمای مرکز خوزستان و با حضور عبدالرحیم دمساز فرماندار هفتکل ، دهیار این روستا و سایر اعضا ستاد سرشماری شهرستان در کنار آمارگیران انجام شد.
نتایج حاصل از این سرشماری جهت خدمت رسانی به روستاییان ، کشاورزان ، دامداران و همه بهره برداران این بخش مهم خواهد بود.
به بهانه سرشماری عمومی کشاورزی از شهرستان هفتکل بیشتر بدانیم :
شهرستان هفتکل از لحاظ جغرافیایی تقریباً در مرکز استان خوزستان قرار دارد. این شهر تا اهواز مرکز استان خوزستان ۹۰ کیلومتر، تا رامهرمز ۳۵ کیلومتر تا باغملک ۳۹ کیلومتر تا مسجد سلیمان ۸۰ کیلومتر، تا ایذه ۸۵ کیلومتر و تا شوشتر نیز ۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد. محور اهواز، هفتکل، باغملک، ایذه به شهر کرد، اصلی ترین محور ارتباطی استان خوزستان به استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان محسوب میشود.
پوشش گیاهی منطقه معمولا استپهای کم پشت و دارای بوتههای کَنگر، کتیرا، پونه، سیر کوهی، خارشتر و درختان انار، برهان، کنار و نخلهای پراکندهاست.
از رودها و منابع آبی آن می توان رود تنباکوکا ، رود شور باریک ، رود آب شکر ، آبشار زیبای ملارانی در نزدیکی روستای باستانی بن آسیاب و تالاب برم شور را نام برد .
هفتکل دارای معادن نفت و گاز، سنگ، گچ و آهک می باشد.. شرکت سیمان خوزستان در کیلومتر جاده ۲۲ هفتکل قرار دارد. صنعت قالیبافی در هفتکل رونق دارد و این شهرستان یکی از مراکز عمدهٔ تولید گلیم در استان خوزستان است.
کشاورزی در هفتکل غالبا بصورت دیم است و محصولاتی نظیر گندم و جو در مزارع کشت می شود. محصولاتی نظیر سبزی و صیفی جات و محصولات باغی نظیر خرما نیز در این شهرستان کشت می شود و بخش زیادی از جامعه روستایی این شهرستان به شغل دامداری مشغول هستند .