ستاد سرشماری عمومی کشاورزی استان خوزستان

آمارگیری در مناطق عشایری شهرستان اندیکا

به گزارش روابط عمومی و تبلیغات سرشماری عمومی کشاورزی ستاد استان خوزستان – فرمانداری شهرستان اندیکا؛ در روز 22 آبان ماه 1403، آمارگیران از ساعات اولیه صبح تا غروب خورشید  با مراجعه به مناطق عشایری اندیکا و روستای امامزاده بویر بخش مرکزی شهرستان اندیکا اقدام به ثبت اطلاعات در ابزار تبلت نمودند.

پس از پایان آمارگیری ، اطلاعات اخذ شده تا پاسی از شب توسط کارشناس و معاون فنی در ستاد شهرستان بررسی و رفع اشکال گردید و در سامانه مربوطه ثبت نهایی شد.

شهرستان اندیکا از سمت شمال غربی به لالی از سمت شمال جغرافیایی به سردشت دزفول، از سمت شرقی به ایذه و از بخش جنوبی به مسجدسلیمان منتهی می‌شود و شهر قلعه خواجه مرکز آن است. این شهر به دلیل آب و هوای مطبوع و طبیعت بکری که دارد، به عنوان مقصدی محبوب برای سفر و گردشگری محسوب می‌شود.   از جاذبه های طبیعی اندیکا می توان  آبشار طوف کما ، منطقه گردشگری سوسن سرخاب ، کوه تاراز ، دشت شیمبار و دریاچه سد شهید عباسپور را نام برد.

درختان بادام و گردو و محصولاتی نظیر انگور ، انار، زیتون و گل محمدی سازگاری خوبی با شرایط محیطی شهرستان اندیکا دارند. بیشتر زمین های کشاورزی شهرستان اندیکا به کشت جو دیم اختصاص دارد.دانه‌های روغنی نظیر کلزا و کنجد از جمله محصولات زراعی دیگری هستند که در این شهرستان کشت می‌شوند .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *